Om os    |    Sponsorater    |    Nyheder    |   
           

Sponsorater

Hos Tømrer-, Murer- & Kloakmester John A. Laursen A/S mener vi, at det er vigtigt at støtte gode velfunderede projekter, især projekter med en solid grad af frivillighed har vores prioritet.

Derfor giver vi flere gange årligt donationer og sponsorater til aktiviteter og gode initiativer, særligt i lokalområdet Skanderborg/Horsens.

Kulturhuset Skanderborg
Vi vil gerne være med til at støtte op om kulturen i Skanderborg, således borgerne kan få rig lejlighed til at nyde kultur i nærområdet.

Skanderborg Håndbold
Vi støtter op om lokalsporten i Skanderborg Kommune. Derfor støtter vi Skanderborg Håndbold som Erhvervsklub Plus medlem. Vores støtte går til håndboldklubben og det vi får for vores støtte, billetter til de lokale kampe, bliver brugt til sociale arrangementer sammen med medarbejderne.

Vi støtter den lokale idrætsforening

TrygFondens Familiehus

Vi har støttet TrygFondens Familiehus med værktøj, så de kan forestå den daglige vedligehold af institution.

TrygFondens Familiehus er en selvejende institution. Huset har blot 3 ansatte, 1 daglig leder på fuld tid, en sekretær på 20 timer og en rengøringsdame på 20 timer.

Familier der har et kræft- eller hjertesygtbarn indlagt kan bo i huset. Deres formål er at hjælpe 12 familier ad gangen bedst mulig igennem et indlæggelsesforløb. Det gør de med hjælp fra 50 frivillige. De frivillige hjælper med at passe de raske søskende og lave aktiviteter – de bager og laver mad og hygger om forældrene. Hvert år bor der ca. 300 familier i huset.

Vi støtter landsmesterskaberne i håndbold, Hovedgaard hallen 22.08.15-23.08.15

I samarbejde med Stark har vi givet sponsergave til Skejby Sygehus

  Vi støtter op omkring Tour de Gedved 2014