Job hos os    |    Om os    |    Sponsorater    |    Nyheder    |   
           

Job Hos Os

Arbejdsopgaver

Et job hos John A. Laursen A/S er et alsidigt job.

Da John A. Laursen A/S udfører arbejder indenfor både tømrer-, murer-, jord- & beton- og malerfaget og giver tilbud i både total-, hoved- og fagentrepriser, indebærer et job hos mange forskellige arbejdsopgaver.

Der er sjældent to ens dage og vi tror på at jobrotation og udfordringer er vigtigt, for at give en indholdsrig arbejdsdag for vores medarbejdere.

Vores personalestab består at både nyuddannede og erfarne medarbejdere, en del med både 5, 10 og 15 års anciennitet i firmaet. Det sætter vi stor pris på. Derfor er der hos os også rig mulighed for at dygtiggøre sig og avancere i graderne, hvis de rigtige forudsætninger er tilstede.

Hos John A. Laursen A/S er social ansvarlighed en selvfølge. Derfor arbejder vi aktivt sammen med de omkringliggende kommuner om at skabe jobs til personer som har brug for lidt ekstra støtte.

Noget andet som vi mener er vigtigt er, socialt samvær personalet imellem. Derfor har vi flere gange om året forskellige arrangementer som udflugter, fælles madlavning, biografture, fester med familie, fredags grilning på værkstedet m.m.

Lyder John A. Laursen A/S som et firma du kunne tænke dig at arbejde i? Om det er tømrersvend eller lærling, så kontakt os endelig! – Så kan vi tage en samtale!

J.A.Lauersen Lærlinge-05