Job hos os    |    Om os    |    Sponsorater    |    Nyheder    |   
           

Om os

Hos John A. Laursen A/S yder vi personlig og professionel kunderådgivning
Vi er byggerådgivere med mange års erfaring og kan således tilbyde at virkeliggøre ethvert projekt, fra de første tanker og ideer til sidste søm.

Vi har i 20 år – siden 1999 – hvor firmaet startede op, deltaget i et hav at forskellige opgaver, lige fra fag-, hoved- og totalentrepriser til mindre opgaver for private og erhvervsdrivende.

Vores mangeårige alsidige opgaver har styrket vores virke og deltagelse i ethvert byggeprojekt og vi står klar til at hjælpe endnu flere kunder igennem processen fra tanke til handling.

Firmaprofil og målsætning
Tømrer-, Murer- & Kloakmester John A. Laursen A/S er en mellemstor håndværksvirksomhed, beliggende i Tebstrup og Gedved mellem Skanderborg og Horsens.

Vi beskæftiger 30-40 medarbejdere med forskellige faglige profiler herunder tømrere, arbejdsmænd, maskinfører, kloakmestre m.v. Herudover er vi tre partnere, der fungere som byggeledere, en kontorassistent og en bogholder.

Vi udfører alle former for opgaver indenfor tømrer, murer, kloak, støbearbejde m.v., herunder til- og ombygninger, nybyg, renovering, erhvervsbyggerier m.v.
Vi udfører både opgaver indenfor fag-, hoved- og totalentrepriser samt mindre opgaver for private og erhvervsdrivende m.v.