Job hos os    |    Om os    |    Sponsorater    |    Nyheder    |   
           

Om Os

Firma Facts

Navn: Tømrer, Murer & Kloakmester – John A. Laursen A/

Etableret: År 1999

Ansatte: 30 – 40

CVR NR: 10006562

Selskabsform: Aktieselskab

Hvem er vi?

Vi er erfarne byggerådgivere med mange års erfaring, og vi er klar til at omsætte enhver idé og vision til virkelighed – fra de allerførste tanker og ideer til det sidste søm bliver slået i.

I mere end 23 år, siden vores firma blev etableret i 1999, har vi været involveret i en bred vifte af opgaver. Vores projekter spænder fra fag-, hoved- og totalentrepriser til mindre opgaver for både private og erhvervslivet.

Vores langvarige og alsidige erfaring har rustet os til at kunne deltage aktivt i ethvert byggeprojekt, og vi er parate til at hjælpe endnu flere kunder med at omsætte deres tanker til virkelighed.

Firmaprofil & Målsætning

Tømrer-, Murer- & Kloakmester John A. Laursen A/S er en mellemstor håndværksvirksomhed med base i Tebstrup og Gedved, beliggende mellem Skanderborg og Horsens.

Vi har et team på 30-40 dedikerede medarbejdere med forskellige faglige kompetencer, herunder tømrere, arbejdsmænd, maskinførere, kloakmestre med mere. Udover vores dygtige håndværkere består vores ledelse af fire partnere, samt en bogholder.

Vi udfører en bred vifte af opgaver inden for tømrer-, murer-, kloak- og støbearbejde, herunder til- og ombygninger, nybyggeri, renovering og opførelse af erhvervsbyggerier. Vores ekspertise spænder over fag-, hoved- og totalentrepriser samt mindre opgaver for både private og erhvervslivet.

Medarbejdere

Vores medarbejderstab består af både nyuddannede og erfarne medarbejdere, hvoraf flere har været hos firmaet i 5, 10 og 15 år. Det værdsætter vi meget. Derfor giver vi også vores medarbejdere rig mulighed for at udvikle sig og avancere, hvis de har de rette forudsætninger.

Der er sjældent to ens dage for vores medarbejdere. Hos Tømrer, Murer & Kloakmester John A. Laursen A/S tror vi på, at jobrotation og udfordringer er vigtige for at give en meningsfuld arbejdsdag for vores medarbejdere.

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed er en selvfølge for os hos Tømrer, Murer & Kloakmester John A. Laursen A/S. Derfor samarbejder vi aktivt med de omkringliggende kommuner om at skabe jobmuligheder for personer, der har brug for lidt ekstra støtte.

Det er også på denne baggrund, at vi har haft den privilegium at modtage HORSENS ALLIANCE’s CSRpeople-mærke i 2023 for fjerde år i træk. Dette er en anerkendelse af, at vi sammen med vores medarbejdere er med til at sikre medarbejdertrivsel og påtager os et særligt socialt ansvar.

Hvis du vil læse mere om CSR mærkerne kan du gøre det her!