Job hos os    |    Om os    |    Sponsorater    |    Nyheder    |   
           

Murerarbejde

Check

Stor Erfaring

Mere end 23 års erfaring som Murer i Horsens – Siden 1999 hvor firmaet blev etableret. Har vi haft en bred vifte af opgaver, heriblandt alt lige fra mureropgaver til store totalentrepriser for både private og erhvervsdrivende.

mur-ikon

Faglig Stolthed

Vores dedikerede medarbejdere knokler hver dag for at leve op til virksomhedens værdier som er: Solidt håndværk, troværdighed, tryghed, service og orden, så kun det bedste afleveres til vores kunder.

Handshake-icon

Stærkt Fællesskab

Vi arbejder meget målrettet for et stærkt fællesskab med samarbejdspartnere og specielt vores kunder. Samtidig sørger vi også for kreere betingelserne for et stærkt fællesskab intern med sociale arrangementer

Murerarbejde i Horsens & Omegn

Leder du efter en erfaren Murer i Horsens? Murerarbejde forestår vi både med egne ansatte og i samarbejde med vores pålidelige partnere for at sikre vi kan levere kvalitetsarbejde. Med over 23 års erfaring sætter vores virksomhed høje standarder for arbejdets kvalitet. Vores ekspertise dækker blandt andet:

  • Nybyggeri & Renovering
  • Klinkebelægning
  • Facadearbejde
  • Reparation af skader
  • Og meget mere…

Vi opererer primært som murer i Horsens og Skanderborg, men udfører ligeledes Mureropgraver fra Århus til Silkeborg. Så uanset i Midt- og Østjylland du befinder dig, så er vi altid klar til at hjælpe med at bygge dine drømme.

Klik på billederne til højre for at se flere eksempler på vores udførte Murerprojekter som reference!

Kontakt din Murer i Horsens

Drømmer du om at få muret dit nye hus eller skal du have repareret en revnet klinke? Kontakt en af vores byggeledere nedenfor eller udfyld kontaktformularen, så er vi klar til at tage en snak om lige præcis din opgave!

Portræt Kristian Aarslev
Kristian Aarselv

Partner & Byggeleder
Kristian@ja-laursen.dk
Tlf: 23 40 50 80

Portræt Jesper Spangsberg
Jesper Spangsberg

Partner & Byggeleder
Jesper@ja-laursen.dk
Tlf: 27 15 17 01

Jacob-Udsen-250x299
Jacob Udsen

Partner & Byggeleder
Jacob@ja-laursen.dk
Tlf: 20 49 96 32

Portræt John A. Laursen
John A Laursen

Partner & Byggeleder
John@ja-laursen.dk
Tlf: 40 59 14 25

Kontaktformular