Job hos os    |    Om os    |    Sponsorater    |    Nyheder    |   
           

Kloakmester samt Jord & Betonarbejde

Check

Stor Erfaring

Mere end 23 års erfaring som Kloakmester – Siden 1999 hvor firmaet blev etableret. Har vi haft en bred vifte af opgaver indenfor alt fra Kloak, Jord & Beton til store totalentrepriser for både private og erhvervsdrivende.

vvs_ikon

Faglig Stolthed

Vores dedikerede medarbejdere knokler hver dag for at leve op til virksomhedens værdier som er: Solidt håndværk, troværdighed, tryghed, service og orden, så kun det bedste afleveres til vores kunder.

Handshake-icon

Stærkt Fællesskab

Vi arbejder meget målrettet for et stærkt fællesskab med samarbejdspartnere og specielt vores kunder. Samtidig sørger vi også for kreere betingelserne for et stærkt fællesskab intern med sociale arrangementer

Kloakmester, samt Jord & Betonarbejde i Horsens & Omegn

Kloakarbejde udgør en uundværlig del af adskillige byggeprojekter. Hos John A. Laursen A/S er vi stolte af at have vores egne erfarne og autoriserede kloakmester, som har været en værdsat del af vores hold i mange år.

Vores autoriserede kloakmester udfører et bredt spektrum af kloakarbejde, inklusive reparation af eksisterende rør, etablering af nye rørledninger, problemløsning ved tilstoppede rør og professionel TV-inspektion, med mere.

Vores dygtige medarbejdere inden for jord og betonarbejde behersker kunsten at betjene gravemaskiner og udføre betonarbejde med ekspertise. De stræber dagligt efter at levere enestående resultater til vores værdsatte kunder.

Såfremt du står over for udfordringer med din kloak eller har brug for professionelt jordarbejde, så er du velkommen til at kontakte os nedenfor. Du kan henvende dig til en af vores projektstyrer nedenfor eller udfylde vores kontaktformular. Så kan vi få en autoriserede kloakmester ud til dig, ellers kan vi indlede en dialog om lige præcis din specifikke opgave og så fat i det lige præcis du har brug for.

Referencer

Tryk på billederne til højre for, at se referencer i relation til Kloakarbejde, samt Jord & Betonarbejde!

Du kan læse mere om vores Tømrerarbejde [Her] eller Murerarbejde [Her].

Portræt Kristian Aarslev
Kristian Aarselv

Partner & Byggeleder
Kristian@ja-laursen.dk
Tlf: 23 40 50 80

Portræt Jesper Spangsberg
Jesper Spangsberg

Partner & Byggeleder
Jesper@ja-laursen.dk
Tlf: 27 15 17 01

Jacob-Udsen-250x299
Jacob Udsen

Partner & Byggeleder
Jacob@ja-laursen.dk
Tlf: 20 49 96 32

Portræt John A. Laursen
John A Laursen

Partner & Byggeleder
John@ja-laursen.dk
Tlf: 40 59 14 25

Kontaktformular