Job hos os    |    Om os    |    Sponsorater    |    Nyheder    |   
           

Vi tilbyder

Hos John A. Laursen A/S yder vi personlig og professionel kunderådgivning

Vi er en håndværksvirksomhed som gerne deler ud af vores mange års erfaring og kan således tilbyde at virkeliggøre ethvert projekt, fra de første tanker og ideer til sidste søm.
 Vi har gennem de seneste 20 år deltaget i et hav at forskellige opgaver, lige fra fag-, hoved- og totalentrepriser til mindre opgaver for private og erhvervsdrivende.

Vores mangeårige alsidige opgaver har styrket vores virke og deltagelse i ethvert byggeprojekt og vi står klar til at hjælpe endnu flere kunder igennem processen fra tanke til handling.

Tømrer

Tømrerarbejde er vores hovedbeskæftigelse og det som vores virksomhed er bygget op omkring. Vi udfører alt i tømreropgaver, helt fra montering af lister i en privat stue til opbygning og montering af spær på en nybygget børnehave.

Vores dedikerede tømrere yder hver dag deres ypperste for at aflevere opgaverne til alles tilfredshed. Social ansvarlighed er et af vores grundlæggende elementer, derfor består vores daglige arbejde også i oplæring af tømrerelever, så vi kan medvirke til at uddanne nye dygtige medarbejdere, som kan servicere vores kunder i mange år fremover.

Har du en opgave, lille som stor, så kontakt os gerne og lad os få en snak om din opgave.

Murer

Murerarbejde forestår vi både med egne ansatte og i fællesskab med vores gode samarbejdspartnere. Vores dygtige medarbejdere udfører alt fra lægning af klinker til opbygning af facader og yder hver dag deres bedste for vores kunder.

Så går du med drømmen om at få muret dit nye hus eller har du en revnet klinke, så kontakt os gerne, så vi kan få en snak om din opgave.

Kloak, jord og beton

Kloakarbejde er en nødvendig del af mange byggeprojekter. Derfor er vi hos John A. Laursen A/S stolte af, at have vores autoristerede kloakmester Lars Peter Jensen ansat igennem mange år.

Vores kloakmester udfører alt i kloakopgaver, herunder rep. af eksisterende rør, ny rørføring, problemløsning med stoppede rør, TV-inspektion m.m.

Vores dygtige medarbejdere indenfor jord- og betonarbejde er mestre i at styre gravemaskiner, udlægge beton m.m. De yder hver dag deres bedste, så kun det ypperste afleveres til vores kunder.

Så har du problemer med kloakken eller skal du have gravet et hul, så kontakt os gerne, så vi kan få en snak om din opgave.

Intet er for småt

Hos er ingen opgave for lille. Vi har dagligt mindre opgaver som f.eks.
– udskiftning af et eller flere vinduer
– opsætning af loft i et bryggers
– opførelse af hævet terrasse
– omfugning af en facadevæg
– lægning af klinker i et badeværelse
– opførelse af garage
– påbygning af kvist m.m.

Kun fantasien sætter grænser, så har du en mindre opgave som du skal have lavet, så kontakt os gerne, så vi kan få en snak om din opgave.

Hoved- og totalentreprise

Flere og flere opgaver udbydes i hoved- og totalentreprise og vi har gennem mange år opbygget et godt og solidt samarbejde med en håndfuld andre håndværkere, så vi i dag står som et sammentømreret team der kan udføre “hele” byggerier fra ende til anden.

Som eksempler kan nævnes ombygning af indgangsparti på Virring Skole i 2016 som hovedentreprise, opførelse af Skovby Børnehus i 2013 som totalentreprise, opførelse af seks boliger på Kjærsholm i Hørning i 2015 som hovedentreprise m. fl.

Så går du med tanker om en samlet entreprise hvor du kun skal entrere med én part eller har du brug for et samlet tilbud på et byggeprojekt, så kontakt os gerne, så vi kan få en snak om dit projekt.