Job hos os    |    Om os    |    Sponsorater    |    Nyheder    |   
           

Sponsorater

Hos Tømrer-, Murer- & Kloakmester John A. Laursen A/S mener vi, at det er vigtigt at støtte gode velfunderede projekter, især projekter med en solid grad af frivillighed har vores prioritet.

Derfor giver vi flere gange årligt donationer og sponsorater til aktiviteter og gode initiativer, særligt i lokalområdet Skanderborg/Horsens.

Stairway foundation gennem Skanderborg Gymnasium

Frederik Segall & Kristian Knudsen er to friske fyre fra Skanderborg Gymnasium, som John A. Laursen A/S har støttet med en økonomisk donation, i deres arbejde for at samle ind til Stairway Foundation.

Frederik & Kristian samler penge ind til Stairway Foundation, som arbejder for børns rettigheder på Filippinerne og andre lande i Asien – det synes vi er en god sag.

Som tak for donationen, arbejder drengene på en reklamefilm om opførelsen af Børnehaven Elmehøjen i Hørning.

Vi synes faktisk at de gør det rigtig godt.

Skanderborg Kulturhus aften

Kulturhuset Skanderborg

Bygningen Skanderborg Kulturhus ejes af Skanderborg Kommune og drives af foreningen Skanderborg Kulturhus med driftstilskud fra kommunen. Foreningen har ca. 300 medlemmer: enkeltpersoner, foreninger og virksomheder. En valgt bestyrelse har ansvar for driften og den daglige ledelse varetages af forretningsudvalget og den ansatte daglige leder.

Siden starten har det været en forudsætning, at huset primært drives af frivillig arbejdskraft, og med en fantastisk indsats fra de mange frivillige er det lykkedes skabe et velfungerende kulturhus og endda øge aktivitetsniveauet år efter år. Du kan se mere om Kulturhusets aktuelle program her: http://www.kulturhuset-skanderborg.dk/

John A. Laursen A/S vil rigtig gerne være med til at støtte op om kulturen i Skanderborg, så borgerne kan få rig lejlighed til at nyde kultur i nærområdet.

Derfor har vi siden 2014, hvert år støttet Skanderborg Kulturhus som firmaPLUSsponsor.

Logo Gedved IF

Gedved Idrætsforening – Gedved IF

“Gedved Idrætsforening er en lokal idrætsforening i evig udvikling” fortæller Gedved Idrætsforening på sin hjemmeside.

Vi kan hos John A. Laursen A/S rigtig godt lide når der “kæmpes” for at gøre lokalområderne attraktive. Derfor støtter vi Gedved IF som Sølvsponsor og giver dermed et komplet spillersæt til et af foreningens hold.

Gedved By er i rivende udvikling, og vi som idrætsforening skal tilpasse os borgernes behov og ønsker for det at dyrke idræt og deltage i et fællesskab”, fortæller foreningen her: https://gedved-if.dk/foreningen/sponsor på sin hjemmeside.

Danmarks Højeste Bjergløb 2018

Danmarks Højeste Bjergløb

Danmarks Højeste Bjergløb afholdes hvert år ved Ejer Bavnehøj. Til løbet kan man cykle MTB i flere kategorier, løbe både 5 km., 11 km. og ½ marathon samt gå family-walk og cykle på MTB-banen for børn.

Bag arrangementet er en flok stærke frivillige, som virkelig kæmper for at skabe attraktive arrangementer i lokalsamfundet omkring Ejer Bavnehøj. Dette er bare ét af dem, men foreningen Ejer Bavnehøjs Venner som står bag har mange flere sjove ting i ærmet, med Ejer Bavnehøj som omdrejningspunkt.

Vi synes at de gør et hammer godt stykke arbejde og har derfor valgt at støtte løbet flere år i træk, senest i 2018.

til Sølund Musikfestival

Sølund Musik-Festival

“Sølund Musik-Festival er verdens største musikfestival for mennesker med udviklingshandicap samt deres ledsagere. Ca. 20.000 mennesker sætter årligt hinanden stævne til 72 timers musik, fest og kærlighed i Landsbyen Sølund, Skanderborg.” fortæller foreningen på sin hjemmeside: https://www.solundfestivalen.dk/

Sølund Musik-Festival er en hjertevarm historie om, at give mennesker med udviklingshandicap muligheden for at opleve musik og kærlighed i trygge rammer. Det kan vi rigtig godt lide hos John A. Laursen A/S. Derfor støtter vi tilblivelsen af Sølund Musik-Festival ved at udlåne maskiner, som f.eks. teleskoplæssere, til opbygning af festpladsen.

Jeanette Bille VM for døve og hørehæmmede

Håndboldspiller Jeanette Bille til VM i Brasilien

Et kæmpe tillykke til Jeanette Bille, som i sommeren 2018 vandt guld ved VM i Håndbold for døve/hørehæmmede i Brasilien, sammen med resten af det danske håndboldhold for døve/hørehæmmede – det er kanon godt gået.

Jeanette har fra Tømrer-, Murer- & Kloakmester John A. Laursen A/S fået sponsoreret tøj, sko og taske til en værdi af kr. 5.000,-.

Vi håber at se Jeanette på den internationale håndboldbane igen til EM Håndbold 2020, som afholdes i Danmark.

Jakker til DM i military

Jakker til lokale ryttere ved DM i Military

Caroline Ris fra Gedved, deltog sammen med pigerne Sara Bech, Line Bøgh og Emilie Kærsgård i slutningen af august 2018 i årets DM Military for hold, afholdt på Kallehavegård i Randers.

Military er en ride disciplin, hvor rytterne bliver bedømt for deres ridning i både dressur, terrænridt og ridebanespringning.

De seje tøser sluttede sammenlagt på en 5. plads ud af 16 hold, hvilket er rigtig flot for så ungt et hold som dette.

Holdet siger stor tak til Tømrer, Murer & Kloakmester, John A. Laursen A/S for sponsorering af flotte jakker.

Foto julekoncert Hovedgård skoleorkester

Hovedgård Skoleorkesters julekoncert

Hovedgård Skoleorkester holdt den 8. december 2018 julekoncert i Hovedgård Hallen.

I forbindelse med koncerten havde orkestret fået lavet et fint program med tekster til flere af de spillede melodier. I programmet bakkede rigtig mange lokale virksomheder op om arrangementet og indrykkede en annonce, mod betaling.

Tømrer, Murer, & Kloakmester John A. Laursen A/S er lokale i Hovedgård, derfor havde vi naturligvis også en fin annonce med i programmet.

Team Gedved på Mallorca

Team Gedved

Gedved har en meget aktiv cykelklub, som ofte ses i området Gedved, Hovedgård, Skanderborg, Horsens m.m. De ses også længere væk, som f.eks. på Mallorca hvor de i 2016 var en flok afsted, som cyklede øen tynd.

Vi synes at de er mega seje – derfor har vi givet dem et tilskud til deres forening, mod lidt reklame på deres tøj. Læg mærke til logoet på ryggen, næste gang du ser en cykelrytter i gul trøje i omegnen af Gedved.

TrygFondens Familiehus

Vi har støttet TrygFondens Familiehus med værktøj, så de kan forestå den daglige vedligehold af institution.

TrygFondens Familiehus er en selvejende institution. Huset har blot 3 ansatte, 1 daglig leder på fuld tid, en sekretær på 20 timer og en rengøringsdame på 20 timer.

Familier der har et kræft- eller hjertesygtbarn indlagt kan bo i huset. Deres formål er at hjælpe 12 familier ad gangen bedst mulig igennem et indlæggelsesforløb. Det gør de med hjælp fra 50 frivillige. De frivillige hjælper med at passe de raske søskende og lave aktiviteter – de bager og laver mad og hygger om forældrene. Hvert år bor der ca. 300 familier i huset.

Vi støtter landsmesterskaberne i håndbold, Hovedgaard hallen 22.08.15-23.08.15

I samarbejde med Stark har vi givet sponsergave til Skejby Sygehus

  Vi støtter op omkring Tour de Gedved 2014