Job hos os    |    Om os    |    Sponsorater    |    Nyheder    |   
           

Tømrerarbejde

Check

Stor Erfaring

Mere end 23 års erfaring som Tømrer i Horsens – Siden 1999 hvor firmaet blev etableret. Har vi haft en bred vifte af opgaver, heriblandt alt lige fra mindre tømreropgaver til store totalentrepriser for både private og erhvervsdrivende.

hammer-icon

Faglig Stolthed

Vores dedikerede medarbejdere knokler hver dag for at leve op til virksomhedens værdier som er: Solidt håndværk, troværdighed, tryghed, service og orden, så kun det bedste afleveres til vores kunder.

Handshake-icon

Stærkt Fællesskab

Vi arbejder meget målrettet for et stærkt fællesskab med samarbejdspartnere og specielt vores kunder. Samtidig sørger vi også for kreere betingelserne for et stærkt fællesskab intern med sociale arrangementer

Tømrer i Horsens & Omegn

Din Tømrer i Horsens! – Tømrerarbejde er vores kernekompetence og fundamentet for vores tømrervirksomhed. Vi udfører en bred vifte af tømreropgaver, lige fra installation af lister i private stuer til opførelse og montering af spær i nybyggede børnehaver.

Vi opererer primært som tømrer i Horsens og Skanderborg, men udfører ligeledes Tømreropgraver fra Århus til Silkeborg. Så uanset i Midt- og Østjylland du befinder dig, så er vi altid klar til at hjælpe med at bygge dine drømme

Vores dedikerede tømrere stræber hver dag efter at levere tømreropgaver, der opfylder alles forventninger. Social ansvarlighed er en afgørende del af vores forretningsfilosofi, og vi investerer i uddannelse af tømrerlærlinge. Dette bidrager til at forme fremtidens dygtige tømrermedarbejdere, der vil betjene vores kunder i mange år fremover.

Klik på billederne til højre for at se flere eksempler på vores udførte tømrerprojekter som reference!

Kontakt din Tømrer i Horsens

Har du en tømreropgave, uanset om den er lille eller stor? Du kan kontakte en af vores byggeledere nedenfor eller udfylde kontaktformularen, så er vi altid klar til en samtale om dit projekt!

Portræt Kristian Aarslev
Kristian Aarselv

Partner & Byggeleder
Kristian@ja-laursen.dk
Tlf: 23 40 50 80

Portræt Jesper Spangsberg
Jesper Spangsberg

Partner & Byggeleder
Jesper@ja-laursen.dk
Tlf: 27 15 17 01

Jacob-Udsen-250x299
Jacob Udsen

Partner & Byggeleder
Jacob@ja-laursen.dk
Tlf: 20 49 96 32

Portræt John A. Laursen
John A Laursen

Partner & Byggeleder
John@ja-laursen.dk
Tlf: 40 59 14 25

Kontaktformular